Jongeren

Jongeren zijn vaak met hele andere zaken bezig dan hun gezondheid. Daarom is het wel heel fijn dat hurende jongeren geld kunnen besparen op hun zorgverzekering. Jongeren besparen tot wel € 147,96 op hun zorgverzekering via Huurdersvoordeel.nl.

Bereken eenvoudig je voordeel door te klikken op de roze knoppen van onderstaande verzekeraars.

Bekijk hier de rekenvoorbeelden voor jongeren bij OHRA, VGZ en Menzis

Ben je al verzekerd bij OHRA, VGZ of Menzis?
Ook dan kun je gebruik maken van deze korting. De collectiviteitskorting wordt je gratis aangeboden door Huurdersvoordeel.nl!

Met de nieuwsbrief voor huurders
blijft je op de hoogte.

Huurdersvoordeel.nl geeft naast enorme korting op de zorgverzekering ook tips voor huurders in de digitale nieuwsbrief.
Elke maand verzamelen wij het belangrijkste nieuws voor huurders. Meld je daarom vandaag nog aan aan voor onze nieuwsbrief voor huurders. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief  en we informeren je met nieuws en geven inzicht in onze scherpe premies en kortingen!

Aanmelden Nieuwsbrief

Korting op de zorgverzekering
via Huurdersvoordeel.nl.

In samenwerking met OHRA, VGZ en Menzis bieden wij een fikse korting op de zorgverzekering. Iedereen is voordeliger uit bij Huurdersvoordeel.nl: gezinnen, singles, jongeren én 50-plussers ontvangen allemaal een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekeringspremie.

Afhankelijk van jouw gezinssituatie kun je met Huurdersvoordeel.nl tot enkele honderden euro’s per jaar besparen.

Logo Stichting Nationaal Huurders Collectief - SNHC

Huurdersvoordeel.nl is een initiatief van Stichting Nationaal Huurders Collectief.

Stichting Nationaal Huurders Collectief komt op voor jouw belangen op het gebied van zorg, welzijn en veilig wonen. Dit doet de stichting al sinds 2009 voor ruim 30.000 huurders! Meer informatie vind je op www.huurdersvitaal.nl